Skal vi til at bruge sexdukker? Hvorfor ikke?

Uncategorized

Der er flere, der rynker på næsen, når de hører om, at folk bruger sexdukker. Det er bare som om, der er noget forkert i det. Det er der dog ikke, og det bliver efterhånden også mere og mere accepteret at have en sexdukke.

 

Hvorfor er det anderledes end andet sexlegetøj?

Hvis man er en af dem, der har det lidt svært med Sexdukker, så kan man være, man skal overveje, hvorfor det er så meget anderledes end andet sexlegetøj? Det kan godt være, det virker lidt mere ”voldsomt”, men det er jo i bund og grund det samme, det handler om. Det handler om, at man køber noget udstyr, der gør, at man kan hygge sig alene eller sammen med sin partner, mens man eksperimenterer med sin seksualitet. Det er der intet galt med.

 

Sexdukker bare til sex

Hvis man skal kigge filosofisk på det, så kan man måske overveje, at sexdukker er i orden, så længe de ”bare” bliver brugt til sex. Det er klart noget andet, hvis man begynder at have et personligt forhold til sin sexdukke. Kærlighed er noget helligt, og det er noget, der skal deles mellem mennesker. Derudover kan det også være med til at isolere en person, hvis han eller hun begynder at få et forhold til sin sexdukke. Det er heldigvis ikke noget, der sker ofte – og det er heller ikke noget, man bør bekymre sig om. Hvis man køber en dukke bare til at have sex med, så betyder det, at man kan få stillet et behov, man måske ellers har svært ved at få stillet ude i virkeligheden. Man skal ikke dømme folk for, at de kan have svært ved at finde én at have sex med. Så er det jo godt, at de kan finde et alternativ.