Sådan kan du gøre træningen mere social

Hjemme træning

Helt almindelig træning i træningscenteret er en af de mest populære måder at være aktiv på i Danmark. Men for mange betyder det også, at de træner alene, og ikke har noget selskab eller nogle sociale relationer i forbindelse med den træning, de dyrker. Og lige præcis de sociale relationer, og det at være social generelt, er meget vigtigt også i vores fritid – og hvis det er træning, din fritid går med, kan det jo være en god ide at finde en måde at gøre denne aktivitet mere social på.

Prøv holdtræning

Mange fitnesscentre har forskellige muligheder for hold, du kan tilmelde dig. Alt efter størrelsen på centeret, du træner i, kan udvalget variere, men ofte vil der være noget til de flestes smag – hvad end man er til yoga eller hardcore crossfit. På disse hold træner du altså ikke alene, og har endda mulighed for at møde nogle helt nye mennesker, som potentielt kunne blive nye træningspartnere – og hvem ved, måske kunne de endda være nogle nye venner? Det kan selvfølgelig også være, at du allerede har nogle venner, der gerne vil i gang med at træne – så kan i tage i centeret sammen, og være sociale, mens du fungerer som en form for mentor.

Træner du derhjemme, kan du invitere på aftensmad og overnatning

Der findes også mange, der har bygget deres eget lille træningsrum derhjemme, og hvor det altså er der, træningen foregår. Hvis det også gælder for dig, kan du jo sagtens invitere en træningsmakker over til en træning, hvorefter I så spiser noget lækkert aftensmad, og laver, hvad I lige har lyst til. Du kan jo også byde på en overnatning, hvad end det er i en seng, eller på en sovesofa – du kan f.eks. finde en sovesofa til gæsteværelset her.