bilmåtter

Sådan opgraderer du din bil med lækre bilmåtter

Mænd

Har du en gammel eller en nyere bil, som du gerne vil opgradere og modernisere indvendigt, så er der meget at hente i at give din bil nogle nye bilmåtter. Det er måske ikke en ting, som du lægger særligt meget mærke til dagligdagen eller har haft tænkt på at opgradere, men selve følelsen af at sidde i en bil med lækre og luksuriøse bilmåtter er alligevel noget at foretrække. Her ser vi nærmere på, hvordan du kan opgradere din bil med luksus bilmåtter med forskellige flotte syninger og farver.

Vælg en lækker farve

Hos Car Mats Customs kan du vælge mellem et hav af forskellige lækre og moderne farver til din bil. Der findes alt fra røde, hvide, sorte og blå måtter, som du også kan vælge om de skal have hvide syninger, sorte syninger eller en anden farve syninger. Der ud over kan du vælge, hvor mange måtter, som du har brug for og her tæller fra et til to måtter tre til fire måtter eller flere end fire måtter.

Angiv hvilken bil, som du skal bruge måtterne til

I disse lækre bilmåtter af ægte læder er du heldig, at de er det, man kalder for “Customized”. Dette betyder, at de er lavet efter netop din bil og derfor skal du, når du bestiller bil måtterne, angive hvilken bil du har. Du skal både angive hvilken bilmærke du har og fra hvilken årgang din bil kommer fra. Du skal også angive, om det er en højrestyret eller venstre styret bil, for dette har sammenhæng med, hvordan måtten ved førersædet bliver udarbejdet. Der kan nemlig både være kunder, der kommer fra England eller Australien, hvor man kører i den anden side af vejen, og derfor er det vigtigt, at du angiver om din bil har rattet i højre side eller venstre side.

Et lækkert look i bæredygtig stil

De lækre bilmåtter i ægte læder har et luksuriøst og lækkert look. De er nemme at rengøre og støvsuge og holder i meget lang tid, fordi de er lavet af læder. Det er dermed også fordi dit valg, at du træffer, når du vælger disse måtter, fordi de ikke bliver udskiftet meget ofte. Det er nogle bilmåtter, som du kan have i mange år fremover og bare nyde kvaliteten og synet af fra Car Mats Customs. Du kan altid vælge flere måtter, såfremt du har eller får en ny bil, ligesom den gamle bil kan blive flot opgraderet med disse måtter.

Går fint med kæledyr

Har du en hund eller kat, som også skal være med i bilen, kan du med fordel lægge et tæppe, en plaid eller andet i bunden, så der ikke kommer dyrehår på måtterne pr. se. Det kan nok ikke undgås, og her kan måtterne nemt rengøres og støvsuges og hermed være fine og rene igen. De er lavet af et holdbart materiale, der også gør, at de ikke så nemt slides af kattepoter eller hundepoter, og du kan dermed trygt tage dit kæledyr med i bilen. Det er noget, som kun vil give en ekstra stor følelse af komfort, når både dyr og mennesker nyder de flotte læder bil måtter.