Sådan kan du holde en action fyldt weekend

Mænd

Hvis du skal væk sammen med drengene for at have en fed weekend sammen, så skal der helst også gerne være noget fedt på programmet til jeres weekendophold. Der er nemlig ofte stor forskel på hvad det er der er på programmet på en mandetur og på en kvinde tur. Her vil vi gå i dybden med mandeturen, det kan selvfølgelig være svært at sige hvilke ting man kan lave, da det oftest afhænger af hvilke ting der ligger i nærheden af det sted i skal opholde jer, men her vil vi komme med noget inspiration til hvad man kunne lave, eller i hvert fald kigge efter inden man vælger at sted at holde til.

Paintball

Klassikeren. Det er noget af det der altid er oppe at vende når drenge snakker om at de skal på tur og ud og opleve noget eller lave noget fedt sammen mens de er afsted. Paintball er noget man kan lave mange forskellige steder og netop derfor er den også meget oplagt, det er næsten uanset hvor i har valgt at i skal overnatte, så vil der nok være et paintballsted i nærheden

Lav den primitive

Den største mandomsprøve er at kunne overleve selv i naturen. Derfor kan det være at i skulle tage et par dage ud af kalenderen og tage til den smukke natur i Sverige for at bo lidt i telt og se om i kan klare hele weekenden selv. Der er lige pludselig ingen bad og ingen mikroovn til hurtigt lige at tilberede maden. Den skal selv fanges og tilberedes over bål.

Det kan også være i skal prøve at tage et smut til udlandet frem for at lave en tur i Danmark. Hvis man vælger at flyve til et land i Østeuropa som f.eks. Polen kan man gøre rigtig mange ting meget billigt og derfor har man mulighed for at opleve mange forskellige ting og samtidig også få en god tur i byen om aftenen.