PowerWalk dig til succes

Sport

Powerwalk er med tiden blevet mere og mere populært. Der er mange grunde til dette er sket. En af grundene er fordi det er en sport alle der kan gå kan lave. Det er meget enkelt og det kræver ikke helt vildt meget af en at udføre. Det kan også gøres sammen med andre og blive en gruppe sport, hvori man hygger sig og har et godt fællesskab. Dette er ikke kun noget for gamle mennesker, men noget alle kunne få gavn af.

Hvad er Powerwalk?

Powerwalk er meget simpelt en form for gågang. Det er dog ikke som almindelig gågang hvor man går det tempo man slapper af i, men mere hvor man går meget hurtigt, og sørger for at løfte sine fødder lidt mere end normalt. Dette kan blandt andet være godt for mennesker der ikke har styrken til at træne i fitnesscenter, men stadig gerne vil ud og sørge for man er sund og rask. Det kræver dog nogle gode vandrestøvler da man ellers godt kan blive meget trætte i sine fødder. At bruge almindelige sko er heller ikke en god idé da dette kan give vabler og andre skader man gerne vil undgå.

Fordele ved powerwalk

Der er en del fordele ved at powerwalke frem for at lave “almindelig” træning. En af disse fordele er at man kommer ud og for en masser af frisk luft. Man er ikke inde i et lokale og træner sammen med mange andre, men ude i den flotte natur. Dette kan gøre meget ved ens lyst til at træne, da man kan kigge på denne natur imens man går. En anden fordel er at man kan gå sammen i nogle grupper og holde nogle pauser en gang imellem, hvor man snakker med de andre. Man kan med andre ord starte en lille klub og få et godt sammenhold mellem mange mennesker. Dette kan være med til at give nogle ensomme mennesker noget socialt liv, samtidig med at de får sig en god træning og masser af motion. Det kan også være man gerne vil ud og samle sine tanker og bare gå i stilhed, dette er der også plads til. Det kan nemlig være meget meditativt at gå selv og slet ikke tænke over noget, andet end hvor man skal dreje næste gang. I løbet af en dag tænker mennesket rigtigt meget, og man har faktisk rigtigt godt af at lade sin hjerne slappe lidt af, imens man også er vågen.