Ønsker du at dyrke mere motion? Læs med her

Sport

Det kan være, at du længe har sat dig et mål om, at du skal dyrke mere motion. Men du har bare ikke rigtigt kommet i gang med det, og så går dagene, og så er vi pludselig i marts, og du føler stadig ikke, at du dyrker mere motion, end du gjorde før. Det kan også være svært bare at begynde at løbe mere, hvis du ikke rigtigt kan lide at løbe, og hvis du ikke synes, at det er sjovt. For nogle hjælper det at dyrke sport på en sjov måde, så det bliver en aktivitet, som man kan glæde sig til i stedet for at være noget, som man bare ikke gider. I denne artikel giver vi dig nogle gode råd til, hvordan motion kan blive mere sjovt for dig.

Prøv noget nyt i vandet

Det kan være, at du faktisk bare har brug for at prøve noget helt andet end den typiske motion, hvor man løber en tur eller tager ned i træningscenteret. Det kan være en sport som vandpolo. Det er en meget hård sport, men det kan være, at du har brug for at prøve kræfter med en helt anden måde at bruge kroppen på. Mikasa er et af de mærker, der producerer, det som du kan have brug for at komme i gang med vandpolo.

Begynd på noget med en veninde

Det kan også hjælpe at gøre motion til en social ting. Det er der flere fordele i. For det første, er det en fordel, fordi du samtidig får set din veninde, og i kan bruge denne tid på at være sammen også og hygge jer omkring det. For det andet, er det sværere bare at lade vær med at dukke op, fordi du har en aftale med din veninde og hermed forpligter dig mere til det.