Kost

Take-away kan også være sundt

Hvis du går rigtig meget op i din træning, så kender du med garanti også til vigtigheden af din kost. Din kost er nemlig altafgørende for at skabe de bedst mulige træningsresultater. Træner du for eksempel for at få den eftertragtede six-pack, er det selvfølgelig nødvendigt, at du træner dine mavemuskler. Men hvis du har et fedtlag, der dækker dine mavemuskler, så er det irrelevant hvor meget, du træner. Dine mavemuskler vil nemlig ikke komme til udtryk, før du er kommet af med det fedtlag. Om du så laver 1000 mavebøjninger om dagen, nytter det altså ikke noget, hvis du ikke spiser sundt.

Der skal være plads til dovenskab

Efter et 2-timers træningspas i fitness-centeret er det nok de færreste, der orker hjem at lave mad. Du er sikkert hundesulten efter et veloverstået træningspas. Du vil bare gerne have noget at spise. Du ved, at det skal være sundt, men sund mad kræver tid at lave. Der skal snittes en masse grøntsager, og der skal måske steges noget kylling. Derfor fristes du måske til lige at tage et smut forbi 7-eleven eller bare købe en færdigret nede fra Netto. Vil du virkelig se resultater af din træning, bør dette dog undgås. Og der findes heldigvis sunde alternativer til de dage, hvor du ikke selv orker at lave mad.

Sådan kan du være doven og sund på samme tid

Sund take away kan bestilles hos Kylling & Co. – sund take away. Sund take away er nemlig deres speciale. Ved at bestille sund take away får du et lækkert og velsmagende måltid, som samtidig gavner din træning. De har et bredt udvalg af forskellige retter, så der er med garanti også noget for din smag. Der skal nemlig være plads til belønning efter et veloverstået træningspas. Her er det bare vigtigt, at du vælger sund take away.