Lav din egen forhindringsbane

Hjemme træning

At udfordre sin krop kan være noget af det mest givende der findes og særligt når man er færdig føles det rigtig rigtig godt. Selvom man ikke lige føler man kan klare udfordringen igen, så får man lyst til at gøre det hele igen på et andet tidspunkt.

Der findes mange forskellige måder hvorpå man kan udfordre sin krop og du har sikkert prøvet et hav af forskellige muligheder, en af dem er af bruge en forhindringsbane. På den måde skulle du gerne kunne bruge alle de forskellige elementer af din krop og dermed få en god workout i hele kroppen igennem på sådan en bane. Dog er det ikke alle steder der lige er sådan en bane, nogle gange er det endda inde i forlystelsesparker og andet, der er det nærmeste sted.

Derfor kan det være en god idé at du laver din egen eller i hvert fald laver planer om at lave din egen. Hvis du enten har en stor have, ejer en mark der ikke bliver brugt, eller at i, i dit lille lokalområde skal bygge en fordi i har et område hvor der kommer lidt mere liv i.

Du kan hente meget inspiration fra forskellige baner på nettet og se hvilke ting der skal inkluderes og hvordan de skal laves for at inkludere alle slags sværhedsgrader så både øvede og børn også kan være med og have det sjovt på banen

Det kan være en god idé at planlægge det hele i forvejen så du også ved hvad der skal købes og du kan nøjes med en enkelt tur til et byggemarked i stedet for at bruge alt for meget tid på at køre frem og tilbage gentagende gange. Hvis du har planlagt det hele fra start af, så kan du også undgå en masse fejl som man ellers godt kan finde på at lave hvis man tager det hele lidt mere ad hoc