Kom i gang med at dyrke motion

Sport

Det kan være svært at dyrke motion. Især hvis du ikke ved hvilken slags du skal gå i gang med. Men det er meget vigtigt, at du dyrker motion. Det kan nemlig forbedre din livskvalitet meget, hvis du dyrker en sport. Fysisk får du mindre ondt i kroppen, og psykisk bliver gladere af at dyrke en sport. Du kan også få et rigtigt godt fællesskab, hvis du melder dig ind i en klub.

Meld dig ind i en klub

Det kan være svært at finde motivation til at træne. Derfor er det en god idé at melde sig ind i en klub. På den måde er der andre der er afhængige af, at du kommer, og det bliver derfor lettere at dyrke motion. Hvis du ikke ved hvilken klub du skal melde dig ind i, kan du prøve dig lidt frem. Du kan eksempelvis melde dig ind i en badmintonklub. Det kan være det lyder dyrt at skulle til at købe fjerbolde og badmintonketcher, men man kan få både badmintonketchere og fjerbolde/badmintonbolde i god kvalitet til fornuftige priser på nettet.

Du kan også melde dig ind i et fitnesscenter. Det er mere fleksibelt, og kan derfor passe bedre ind i en travl hverdag. I fitnesscenteret kan du også tilmelde dig forskellige hold, eksempelvis spinning eller yoga. Yoga lyder måske ikke så hårdt, men det er en sport som giver rigtigt meget, både fysisk og mentalt.

Få familien med

En anden motivation kan være, hvis resten af din familie også dyrker den samme sport. Så kan det være en hyggelig ting I gør sammen. Der er mange sportsgrene der er familievenlige. Det kan være sportsgrene som orienteringsløb eller udspring. Orienteringsløb er godt, fordi det kan foregå i mange forskellige tempi. Det gør at hele familien kan følge med uden problemer. Til orienteringsløb skal man også bruge sin hjerne, og det er en fordel, hvis I har medlemmer af familien som er bedre til hjernegymnastik end til rigtig gymnastik. Det er også rart at komme ud i naturen, det er sundt for sjælen.