Kom i form med boksetræning

Hjemme træning

Motion bør stå højt på de flestes daglige rutiner. For at holde os sunde og raske, er vi nemlig nødt til at tage vores kondition og generelle form seriøst. Spørgsmålet er bare, hvordan vi finder en interessant måde at gøre det på.

Træn med det rette udstyr

Måske har man en opfattelse af, at det nærmest er umuligt at finde en spændende sportsgren at gå op i, hvis ikke den foregår udenfor hjemmet. Det er det heldigvis ikke. Hold formen hjemme med boksetræning. Da vil du udvikle både din fysik, dine taktiske evner og muligvis også dit mindset. Boksning er en sport, der kræver relativt meget udstyr ift. andre. Boksehandsker er et grundelement i boksning. Det har en kæmpe betydning for kvaliteten af træningen, at man vælger de rigtige boksehandsker til formålet. Træner du udelukkende for at få motion, er træningshandsker beregnet til det. Er man derimod til også til kampe, skal man derudover bruge et par kamphandsker. Træningshandsker er mere slidstærke, mens kamphandsker er mere holdbare til korte intervaller. Der er forskelle på boksehandsker til kvinder, mænd og børn, da mænds skal være større, kvinders lidt mindre, og børns skal være endnu mindre. Også andet ved designet varierer.

Find den rigtige størrelse boksehandske

Er man i tvivl mht. størrelsen af sine boksehandsker, kan man enten spørge en i butikken, chatten på hjemmesiden eller selv finde et skema med størrelsesberegning. Størrelsen beregnes i oz og kommer an på kropsvægten. Jo lavere kropsvægt, jo lavere oz, altså handskevægt. Udover det bestemmes størrelsen af træningsformen. Har du en sparringspartner, vil dine boksehandsker skulle have en højere oz end ved boksepude- eller sandsækketræning, fordi de da skal beskytte bedre mod slag. Boksning er en aldeles fed træningsform, fordi man kan leve sig ind i det og ikke bare kommer i form, men også får trænet sine muskler og dermed opbygget styrke.