Kom godt ind i det nye år med høj intensitet

Kvinder Mænd

Som alle ved så er nytåret også lige med at der er fyldte fitnesscentre og at alle folk har nytårsforsæt omkring at de vil til at dyrke mere motion, blive stærkere eller tabe sig. Det er de gængse klichéer der kommer igen og igen hver eneste januar.

Hvis du gerne vil skille dig lidt ud, eller du måske allerede har været i gang med den træning i lang tid og gerne vil undgå at være en del af de overfyldte centre her i starten af året. Så kan det være du skal tage skridtet videre og dyrke noget højintensivt træning i stedet.

Det kan f.eks. være at du vil prøve at bruge den styrke du har skaffet dig gennem din træning på at dyrke lidt kampsport. Kampsport kan ved første øjekast virke meget brutalt, men det hele foregår under ordnede forhold så ingen kommer til skade og at alle kan komme op og passer deres arbejde dagen efter igen.

Det kan også være du vil prøve at rykke ind i crossfit verdenen. Folk der dyrker crossfit er meget religiøse omkring deres motionsform og sværger til at de aldrig vil gå tilbage. Det kan være at mens folk kommer i gang med det mere basale i fitnesscenter at du så skal prøve andre motionsformer af i mens og se om crossfit er noget for dig. Noget der er helt sikkert, er at du kommer til at få pulsen op. Du kan vælge både at træne crossfit selv eller tilmelde dig et af de mange crossfit hold der er i langt de fleste fitnesscentre.

Når du er færdig med træningen, sveder du selvfølgelig en del, et hurtigt bad, lidt tilbagestrøget hår og ellers et par sprøjt med en billig parfume kan gøre at du kommer ud af omklædningsrummet med stort overskud og mange vil give dig misundelige blikke.