Hvilken pandelampe skal jeg vælge? Få gode råd til gå- og løbeturen her

Uncategorized

Er du vild med action sport, men bliver udfordret af de mange mørke timer i døgnet? Så kan det være, at du blot leder efter en god pandelampe. Der er mange, der stadig ikke er tilhængere af pandelamper, eller synes de kan bruge deres mobiltelefon til samme formål. Dette er sikkert også rigtig nok i mange tilfælde, men det kan også være, at du går glip af, hvor gode pandelamper egentlig er blevet. Er du i tvivl om, hvilken du skal vælge, kan vi også godt forstå det. I dagens artikel, giver vi gode råd til, hvad du skal kigge efter, når du skal finde den perfekte pandelampe lige præcis til dig.

Mange har måske en negativ oplevelse af pandelamper, hvis det er noget de har brugt for mange år siden. Pandelamper er dog ligesom alt mulig andet elektronisk udstyr blevet meget meget bedre. Her snakker vi om alt fra belysningen, vægten, pasningsformen, batterilevetid og andre funktioner. Man kan få nogle virkelige fede pandelamper, og vi har i dagens artikel taget fem punkter med, man også kan finde på hjemmesiden caminoking.dk.

Det første spørgsmål du skal stille dig selv inden du køber en pandelampe er selvfølgelig, hvad den skal bruges til. Skal den bruges i sengen, til gåtur eller til løbeturen. Dernæst er det en god idé at overveje disse 10 punkter:

  1. Batterilevetid
  2. Er det med LED? (Det er de stort set alle efterhånden)
  3. Skal den være genopladelig eller med batteri?
  4. Prisen
  5. Er pandelampen vandtæt?
  6. Pasform
  7. Vægt
  8. Lysstyrke
  9. Kvalitet
  10. Design

Det er selvfølgelig forskelligt, hvor meget man skal tage de 10 punkter op til overvejelse. Nogle elsker deres pandelamper og bruger dem rigtig meget. Rigtig mange får en købt, tager den med på en outdoor tur, og får den aldrig brugt igen… Hvis den overhovedet blev brugt i første omgang.

På mange camping- og vandreture kan man tit bruge mobilen til samme formål, hvis man bare lige hurtig skal bruge pandelampen til at pakke sine ting sammen i mørket. Skal man ud på ujævnt terræn i eksempelvis en skov, så har vi haft stor glæde af at have en pandelampe med, og det er ofte nok, hvis den forreste i gruppen blot går med en pandelampe. De lyser så kraftigt nu til dags, at resten af flokken godt kom omstille synet til at se det de skal, uden at de er i synderlige fare for hverken at vrikke rundt, ellers hvis der skulle komme trafik.Ja, så der er lidt at overveje, hvis du skal ud at investere i en ny pandelampe. Vi håber, at du kunne bruge nogle af vores råd. Tak fordi du læste med, og vi håber, at du får nogle fantastiske og actionpræget eventyr.