Hvad skal man ha i et hjemme gym

Hjemme træning

Der er mange, der går og drømmer om at have deres eget motionscenter i deres hjem. Hvis du går med tankerne, så er der her nogle gode råd til hvad du skal anskaffe. En ting er i hvert fald sikkert, man skal gøre det for bekvemmeligheden og ikke for at spare penge på sit fitnessabonnement.

Cardio

En af de ting der kan være ret dyre at anskaffe sig, er cardiomaskiner. Løbebånd, crosstrainere og lignende koster mange mange tusinde kroner, hvis de skal være en af fornuftig kvalitet. En af de ting man kan købe på et fornuftigt prisniveau er romaskiner og motionscykler. De fylder desuden væsentlig mindre end eksempelvis et løbebånd. Romaskiner kan også fås i udgaver, der kan klappes sammen, så de mere eller mindre ikke fylder noget.

Frie vægte

Du ved nok godt, at frie vægte er gode til at opbygge muskler, og det er også noget af det du bør investere i, da anvendelsesmulighederne er mange. Nogle gode håndvægte i forskellige vægtklasser et must. Derudover er det en god ide med en vægtstang, da man kan træne mange muskelgrupper med sådan en. Hvis du kombinerer det med en bænk og stang til bænkpres, er du ved at være godt dækket ind.

Hvis du har dit gulv kært, er det en god ide at investere i et fitnessgulv, ellers kan du næsten være helt sikker på at få masser af ridser og skrammer i gulvet.

Elastikker

Elastikker er et rigtig godt redskab til at træne med. De giver smidighed og er især gode til genoptræning, fordi man helt selv bestemmer modstanden. Desuden har de den helt store fordel, at de stort set ikke koster eller fylder noget. Uanset om man har et hjemme gys eller ej, kan det være en god ide at anskaffe sig nogle træningselastikker.