Husk at passe på dig selv når du dyrker sport

Sport

Vigtigheden af at dyrke sport er ikke til at tage fejl af og mange eksperter inden for området vil helt sikker råde dig til at dyrke sport i ny og næ. Det er med til at få pulsen op og derned stresse din krop så den kan bygge sig stærkere og dermed modstå større stress i fremtiden.

Der findes mange måder man kan træne på og skal du til at starte med at træne så handler det meget om at finde den træning du nyder mest at gøre. Det er lige meget hvad eksperter siger du skal gøre eller hvad dine venner eller kollegaer gør. Du skal finde det du nyder at gøre for ellers så stopper du hurtigt fordi du begynder at kede dig og dermed får du ikke dyrket noget motion.

For manges vedkommende er det med at starte på et hold noget der tiltaler mange og er med til at fastholde folk i sporten. På den måde får man også et nyt netværk man kan snakke med og dine historier med. Du får nogle du kan dele opturene og nogle der forstår din frustration når det går dårligt.

Derfor er der mange der starter til f.eks. fodbold eller håndbold. Det er også med til at give noget forpligtelse at man ikke kun skuffer sig selv hvis man skipper en træning, men du skuffer faktisk også resten af holdet der havde regnet med at du mødte op og har brug for dig.

Dog skal man huske at passe på sig selv når man træner og det gælder også andet end ens krop. Er man f.eks. ude at spille en fodboldkamp eller håndboldkamp så lad aldrig dine ting stå i omklædningsrummet for så kan du risikere at det er væk når du er færdig og kan ikke komme hjem og skal lave et opkald til en låsesmed fra Allerød bare for at kunne komme ind i dit hjem.