HOTEL PAMBOS NAPA ROCKS AYIA NAPA

Uncategorized

Pambos Napa Rocks  er et sandt Partyhotel, og er et rent slaraffenland for unge mennesker, der søger en ferie i Ayia Napa med ‘fuld skrald’. Dette hotel er unikt placeret i hjertet af Ayia Napa, ekstremt tæt på bargaden og det pulserende natteliv. 

 

Hotellet er udstyret med en døgnåben reception, hvor gæster altid kan finde hjælp. Derudover er der et moderne fitnesscenter til rådighed for de aktive gæster.

 

HOTEL PAMBOS NAPA ROCKS BELIGGENHED

Hotellet er designet specifikt til unge mennesker, som ønsker en livlig og energisk ferieoplevelse. Dets beliggenhed og faciliteter er skræddersyet til denne målgruppe.

 

Kun et stenkast fra bargaden, placerer Partyhotel Pambos Napa Rocks sine gæster lige i centrum af Ayia Napas natteliv. Gæsterne har nem adgang til de mange barer og klubber, som byen er kendt for.

 

ALL-INCLUSIVE PÅ PAMBOS NAPA ROCKS

Hotel Pambos Napa Rocks har en fin Restaurant, hvor der tilbydes All-Inclusive Muligheder. Med sit eget spisested tilbyder hotellet en lækker ‘Light All-Inclusive’ pakke, som betyder at du som gæst kan nyde en lækker morgenmad/brunch, samt fri bar fra klokken 11.00. 20.00. Det er muligt den resterende del af dagen, at købe lækker mad som f.eks pastaretter, pizza, sandwiches m.m. direkte fra poolbaren.

 

VÆRELSERNE PÅ HOTEL PAMBOS NAPA ROCKS AYIA NAPA

 

Standard og Kapacitet: 

Værelserne på Partyhotel Pambos Napa Rocks er af rimelig standard og kan huse 2-4 personer. Jo flere man deler værelse med, desto billigere bliver det. Da der kun bor unge mennesker på hotellet, så skal man som gæst være forberedt på, at der kan være spor af lidt medtagethed på værelserne.

 

Aircondition og Priser 

Alle værelser har installeret en aircondition. Det skal dog bemærkes, at det som udgangspunkt ikke indgår i prisen, men skal tilkøbes ekstra. Normalt er prisen for dette ca. 10% per dag per værelse. 

 

Poolparty og Underholdning

 

Poolområdets indretning

Hotellets poolområder er i verdensklasse. Hotellet har nemlig 2 poolområder, hvor det ene er tilegnet fest og farver, og det andet til afslapning. Det ene poolområde indbyder bogstavelig talt til fest, oer selvfølgelig omkranset af et smukt palmelandskab, som giver den helt rigtige middelhavsstemning. Her holdes der også flere gange om ugen helt ubeskriveligt fede poolparties! Men der er også plads til dem, som blot ønsker en mere afslappet stemning og atmosfære. Hotellets andet poolområde er nemlig indrettet på en måde, så det lægger op til afslapning og ren nydelse.

 

Poolparties med DJ’s

Party Hotellet Pambos Napa Rocks arrangerer som nævnt ugentligt store poolparties med live DJ’s, hvor hundredevis af unge fra hele Skandinavien samles for at feste og have det sjovt. 

 

Ofte Stillede Spørgsmål

 

Er Pambos Napa Rocks egnet til familier med børn?

Nej, Partyhotel Pambos Napa Rocks er primært rettet mod unge voksne.

 

Er der mulighed for vegetariske eller veganske retter i restauranten?

Ja, hotellets restaurant tilbyder en række vegetariske muligheder.

 

Konklusion

Partyhotel Pambos Napa Rocks tilbyder en unik og fantastisk ferieoplevelse for unge mennesker. Med sin perfekte beliggenhed tæt på nattelivet i Ayia Napa, fantastiske faciliteter og det særlige Light All-Inclusive koncept, er det det helt ideelle valg for dem, der ønsker en festlig, solrig og sjov ferie på Cypern.