Hop i sikkerhed og længere med tilbehør til trampolinen

Hjemme træning

Når dine børn plager dig, om de ikke nok må få sig en trampolin, er det svært at sige nej. Men for mange forældre, er det angstprovokerende at se sine børn hoppe rundt flere meter over jorden. Hvad nu, hvis de falder ned? Trampolinens højde og højden på børnenes hop gør det til et mægtigt fald, hvis det går galt. Og der er ikke noget værre for dig som forælder end at se dine børn komme galt afsted. Samtidig er der heller ikke noget bedre end at se dine børn have det sjovt. Trampoliner er sjove – det syntes du sikker også, da du var barn. Med det rigtige tilbehør, bliver trampolinerne også mere sikre, så du kan lade dine børn have det skægt, mens de hopper omkring.

 

Nettet holder hopperne i sikkerhed

Det er frygten for, at børnene falder ud over kanten på trampolinerne, der afholder mange forældre fra at købe en. Det dybe fald. Men med et net til trampolinen, kan du slippe den bekymring. Nettet går nemlig hele vejen rundt om trampolinen, så det fanger de børn, der var på vej ud over kanten. Det er dog vigtigt, at du får dig et net, der er af en god kvalitet. Når børnene rammer nettet, er det stadig med en del momentum, og du kan risikere, at et net sprækker, hvis det ikke er ordentlig kvalitet.

 

Kantpuden kan sikre fødderne

Fjedrene i trampolinen sidder ude ved kanten. Det er derfor også der, du kan hoppe højest, fordi du får mest ud af fjedrene. Men ved nogle trampoliner er fjedrene blottet, og det betyder, at hvis du ikke passer på, kan du komme til at lande mellem fjedrene. Det kan gøre rigtig ondt, når foden ryger ned mellem. De fleste trampoliner kommer med en kantpude, der dækker fjedrene til, men kantpuden kan også gå i stykker. Sørg for altid at have en kantpude på trampolinen, så det ikke går galt ved kanten.

 

Forlæng levetiden

Trampoliner står tit ude i haven, og der bliver de udsat for alt, hvad moder natur har at byde på. Det er en god idé at have et cover til trampolinen, der beskytter den mod vind og vejr. Så holder den længere. Når vinden rigtig blæser derudad, er det desuden vigtigt, trampolinen ikke blæser væk. Det sørger en stormsikring for. Du vil ikke ud at jage trampolinen, der er på vej væk.