Gør noget ved dine albuesmerter i dag

Sport

Har du vedvarende smerter i din albue? Så er du kommet til det helt rigtige sted! I de nedenstående afsnit vil du nemlig blive klogere på, hvordan du kan gøre at minimere dine smerter i albue. Der er ingen grund til at blive ved med at udskyde det, når du kan komme i gang med det samme!

Hvad skyldes smerter i albuen?

Der er adskillige grunde, som kan være skyld i, at du har smerter i albuen. Albuen er nemlig en kompleks sammensætning af muskelvæv, som nemt kan blive overbelastet, hvis en specifik bevægelse bliver gentaget for mange gange.

Det er blandt andet bevægelser, der oftest forekommer i tennis og golf. Derfor bliver albuesmerter ofte defineret som værende henholdsvis tennisalbue eller golfalbue alt afhængig af årsagen. Det er selvfølgelig ikke kun disse to aktiviteter, der kan fremprovokere albuesmerter. Smerter i albuen kan være forårsaget af stort set alt, hvor du ofte gennemfører en uhensigtsmæssig bevægelse i albuen.

Hvad kan jeg gøre?

Du kan heldigvis gøre flere ting, hvis du oplever vedvarende smerter i albuen. Du kan for eksempel få en gratis og uforpligtende samtale, hvor du kan blive klogere på nogle af de redskaber, du kan bruge til at minimere dine smerter i albue.

Det er forskelligt fra person til person, hvad der er bedst at gøre, hvis man ønsker at bekæmpe smerter i albuen. Der er mange, der oplever en lindrende effekt, hvis de begynder at anvende støttebind, når de belaster albuen. Der er andre, der oplever, at støttende og kontinuerlige øvelser kan lindre smerten på sigt.

I og med at der er forskelligt fra person til person, hvad der mest hensigtsmæssigt at gøre, kan man ikke sige på forhånd, hvad der er bedst for dig. Det handler om at finde en løsning, der passer lige præcis til de behov, du har.