Giv ham en på opleveren i gave

Mænd

Du kender sikkert fornemmelsen af, at du render ind i en væg, når du skal give en mand i dit liv en gave. Han mener måske selv, at han har alt, men det er et vanskeligt udgangspunkt at give gaver fra. Du vil gerne give ham noget, han kommer til at blive glad for, for selvom tanken tæller meget i gaver, er det altid sjovest at give noget, der virkelig rykker. En oplevelse. Det der er ved ham, der siger, han har det hele, er, at han nok bare er tilfreds med det, han har. Den tilfredshed gør nogle gange, at han måske glemmer, at der også er meget nyt at opleve. Du kan give ham en på opleveren med forskellige oplevelsesgaver. Det er aldrig for sent at opleve. Og der er er oplevelser, der passer til enhver mand, selvom han måske mener, at han allerede har det hele.

Forkæl hans sanser

Alle mennesker er sanselige væsener, og en af de kraftigste sanseindtryk kommer gennem smagssansen. Det udløser mange af de stoffer oppe i hjernen, der gør os glade, når vi indtager mad, som er velsmagende. Når du skal finde på en god gave – en god oplevelse – kan du med fordel tænke smagssansen med ind i gaven. Det kan være en ølsmagning eller måske en gourmetoplevelse. Det kan også være et kursus i selv at lave mad.

Noget, der får blodet til at pumpe i hele kroppen

Det kan også være, at du tænker, at hele kroppen skal have en oplevelse. Hvis han mener, at han har det hele, handler det som sagt ofte om, at føler sig tilfreds i sin hverdag. Det er en god ting, men nogle gange er det også vigtigt at få blodet til at pumpe. Adrenalinen til at boble. Du kan give ham den rus ved at give en oplevelsesgave med eksempelvis en flyvetur i, hvor han får lov at prøve svæveflyvning. Du kan også udfordre hans mod ved at give et tandemspring, hvor han kommer til at prøve at hoppe med faldskærm med en trænet springer. Hvis han ikke er for glad for højder, kan du give ham en tur i en vindtunnel, hvor han kan få lov at prøve følelsen af at flyve, mens han ikke behøver at hoppe ud fra et fly. Vindtunnelen simulerer nemlig følelsen af at hænge i luften, inden faldskærmen udløses.