Giv actionelskeren en oplevelse for livet

Uncategorized

Når man skal ud og købe gave til personen, man holder af, er det ikke altid lige nemt at finde den helt rette gave. Materielle gaver kan ofte blive for upersonlige, og derfor kan det give fin mening at give en oplevelse i gave. Oplevelser kan købes i et væld af forskellige slags lige fra ginsmagning til kroophold for to. Hvis personen man ønsker at forkæle, elsker oplevelser, der virkeligt kan give dig følelsen af, at man lever, kan du med fordel få den perfekte gaveinspiration i det følgende.

Escape room

Et af de seneste skud på stammen, når det kommer til oplevelser der kan få hjertet til at hoppe en ekstra gang, er de såkaldte escape rooms. Her bliver man låst inde i et rum sammen med flere andre deltagere, hvor man efterfølgende har en time til at løse en række af udfordrende opgaver. Denne oplevelse fås i flere varianter, så den både er tilpasset til det voksne publikum og til den lille børnefamilie.

Helikoptertur

Det er også muligt, at give personen du har kært en af de populære helikopterture. Denne gaveide kan ikke kun give et godt sug i maven, men man kan samtidigt nyde det smukke danske land i et helt ny perspektiv. Denne oplevelse er perfekt til personen, der både værdsætter fart over feltet kombineret med nydelsen af smuk natur.

Djævleræs

Husker du Zulu djævleræs? Hvis du gør, så husker du sikkert de gamle jernvrag, som de medvirkende pløjede igennem jordbanen i høj fart. Det er faktisk muligt at købe sig et heat eller flere, hvis personen man vil forkæle skulle have en lille fartdjævel gemt i maven. Hvis man ønsker at købe denne type af oplevelse er det muligt i Viborg og Næstved.

Rappelling

Et godt bud på en af de gaveideer til personen der elsker action vil være rappelling. Denne aktivitet formår både at få adrenalinen til at pumpe i kroppen og giver samtidigt en uforglemmelig oplevelse. Oplevelsen foregår typisk over et par timer og indeholder både introduktion og en grundig sikkerhedsbriefing.

Prøv kræfter som stuntman

Hvem har ikke drømt om at være stuntman på et eller andet tidspunkt i barndommen? Nu har man mulighed for, at tilkøbe sig denne oplevelse til en person man holder af. Gaven er den perfekte ide til personen, som elsker action og fysiske udfordringer. Oplevelsen har en varighed af ca. 5 timer, og deltagerne vil foruden de fysiske udfordringer tilegne sig grundlæggende viden om jobbet som stuntman.