Gang i din bryllupsfest

Kvinder

Du skal giftes. Du vil gerne have den store, romantiske dag. Men der må altså også gerne være gang i den.

Det kan dog give en udfordring i sig selv, idet mange af gæsterne ikke har mødt hinanden (ret mange gange) før, og derfor er stemningen ikke helt så intim og løssluppen, som du ville ønske.

Underholdning skal der til. Og her er nogle idéer til hvad du kan finde på.

Tryllekunstner

Kast dig ud i magisk bryllupsunderholdning med en tryllekunstner, som med sin humor, tricktyverier og kærlighedsmagi får hele selskabet med. Jeres kærlighed vil flyve, armbåndsure forsvinde og latteren flyde.

Brudeparret udfordres

Vil du have lettet stemningen, så må du også selv lægge hovedet på blokken. Der findes lidt forskellige festlege møntet på brudeparret, men denne er både nem at arrangere og sjov:

Find på nettet, eller find selv på en masse spørgsmål. For eksempel ”Hvem af jer har kontrollen over fjernbetjeningen?”, ”Hvem er mest stædig?”, ”Hvem er den dårligste taber?” osv.

Få en gæst til at læse spørgsmålene op, et ad gangen, og en anden til at notere ned, hvad I hver især svarer. Du og din nye ægtefælle sidder så på hver sin stol, med ryggen til hinanden. I bliver udstyret med en af jeres egne sko og en af partnerens sko. Og når spørgsmålet er stillet, rækker i hver en sko op på den person I hver især mener er svaret.

Gæsteudfordringer

Involver jeres gæster. Få lavet udfordringer til hver enkelt gæst, som bliver skrevet på en lap papir og lagt under hver tallerken. Er jeres gæster rimeligt udadvendte kan I bare finde på en masse, og så lægge en tilfældig lap. Er nogle gæster generte eller introverte, kan I overveje at give dem nogle udfordringer tilpasset til dette.

Det kan for eksempel være ”Hver gang der har været en tale sig ’Det ville jeg også have sagt – SKÅÅÅÅL’”, ”Byd 3 du ikke kender op til dans”, ”Start en passioneret samtale om kabelforskruninger” og andre skøre opgaver. Det er sjovt og ryster gæsterne sammen, også fordi alle vil forsøge at gætte hvad de andre har som opgave.