Fodproblemerne er løst

Uncategorized

Går du og har problemer med fødderne? Går du skævt eller indad? Frygt ej, for nu er det løst på en nem måde! Align footwear har opfundet nye indlægssåler, teknologien kaldes for trepunkts-teknologi. Indlægssålen kan ligges i enhver sko og kan bruges af begge køn og folk i alle aldre, så det er meget praktisk.

Fordelene ved Align footwear

Nu til dags har folk flere forskellige sko, som de skifter mellem at have på, derfor er det vildt praktisk med en indlægssål, da man bare kan putte dem i de nye sko, i stedet for at man skal gå rundt i de samme sko hver dag. Andre mennesker lægger heller ikke mærke til det, da det er inde i skoen, hvilket er meget godt, især for unge, der ikke vil skille sig ud. Alles kroppe er forskellige og derfor tilbyder align footwear en ekstra god service: hvis du ikke kan se nogen forskel inden 60 dage, kan du nemt og gratis sende dem tilbage og få pengene retur.

Hvilke fodproblemer hjælper Align footwear på

80% af alle mennesker i verden lider mere eller mindre af en vis form for skæv gang (over-pronation). Indlægssålerne har tre støttepunkter, som gør at hælen, foden og anklen bliver rettet op i en neutral position. En undersøgelse har vist, at ens skæve gang, bliver mindsket med omkring 27%, hvilket ingen andre producenter har opnået endnu.
Indlægssålerne hjælper også med hammertæer. Hammertæer er en tilstand, hvor ens tæer krummer og de kan ligne et hammerhoved. Folk med hammertæer kan ofte have problemer med at gå i normale sko, da der ikke er plads til tæerne. Heldigvis hjælper sålerne til det, ved at stabilisere foden og anklen, dog skal man stadig sørge for, at der er nok plads i skoene.
Derudover hjælper de også på mange andre fodproblemer, som fx hælspore, høj svang, platfodet og mange andre.

På hjemmesiden kan du finde en masse forskellige indlægssåler og meget mere info.