Fin fest med et smukt bord

Uncategorized

Et veldækket bord sætter prikken over i’et til enhver fest. Om I skal være ude eller inde, bliver få eller mange, så tilfører et flot bord noget til den gode stemning. Som gæst får du fornemmelsen af, at værten er velforberedt og virkelig har gjort noget ud af det. Du er velkommen, og alle har glædet sig.

Glæd dig til festen med forberedelser

Samtidig med at du planlægger gæstelisten, menuen og eventuelle aktiviteter, musik mv., så overvej borddækning. Alt for ofte kommer det på indkøbslisten i sidste øjeblik, og så ender du med ærgerlige hvide plastiktallerkener fra supermarkedet.

Det kan måske lyde lidt gammeldags med planlægning, men faktisk er det en dejlig måde også selv at glæde sig til festen. Lav en god kop kaffe, og sæt dig godt til rette. Og så på nettet med dig og kigge efter, hvad du kan finde om borddækning.

Engangsservice kan sagtens være smukt

Når der skal ryddes op efter måltidet, takker du dig selv for at have valgt engangsservice. Men engangsservice er ikke kun nemt og praktisk, det kan også sagtens være pænt og lækkert.

Du har i dag et kæmpe udvalg af forskellige farver og former. Udfordringen kan være at beslutte sig angående borddækning; er du til guld eller pastelfarver? Du vælger selv, hvordan din fest skal være. Det kan være afslappet med tallerkenerne stablet ved grillen, eller det kan være toptunet med et gennemført tema ned til mindste sugerør.

Skab helhed i festen med borddækningen

Ligegyldig hvad så tænk på alt hvad du placerer på bordet som et samspil. Tallerkener, glas, bestik, lys, servietter, dug … fortsæt selv. Du kan mixe og matche, som du vil, for at skabe en lækkert indtryk. Det hele indgår i gæstens oplevelse af en tjekket fest, hvor man føler sig velkommen.

Rigtig god fest.