Få mest muligt ud af din tur i fitnesscenteret

Kost

Når du først bliver bidt af at dyrke motion, er det en fantastisk rus, der giver dig lysten til at komme igen. Men det handler måske også om mere end det. Der er nemlig andre goder end godt humør og mere energi ved at tage i fitnesscenteret. Din krop udvikler. Den bliver veltrænet – og det er fantastisk at se sig selv i spejlet, når det begynder at vise sig. Den udvikling kræver dog også, at du giver den gas, når du er i fitnesscenteret. For at få mest ud af din tur i fitnesscenteret, skal du tilrettelægge din kost. Du kan få rigtig meget ud af at bruge kosttilskud som kreatin. Hvordan virker kreatin, tænker du måske? Det giver dine muskler mere energi at arbejde med, og så er det ganske ufarligt. Køb kreatin her.

 

Mere energi at arbejde med

For at få større og mere markerede muskler, handler det især om at træne eksplosivt. Tunge vægte, du skal slås med. Den eksplosivitet kræver energi fra dine muskler. Det er blandt andet kreatin, der er med til det. Din krop har et naturligt indhold af kreatin, som den bruger, når du løfter tunge vægte. Ved at bruge kreatin som kosttilskud giver du dine muskler mere energi. Den energi kan du omsætte til bedre præstationer, når du er i fitnesscenteret. De præstationer er med til at gøre dig mere markeret og veltrænet.Derudover betyder kreatin tit, at du er mindre øm efter træningen. Det gør det alt andet lige lidt nemmere at komme afsted igen dagen efter.

Ikke et mirakelmiddel

Du skal dog huske på, at kreatin ikke er et eller andet form for mirakelmiddel, der giver dig faste balder eller store overarme natten over. Det gør det nemmere for dig at yde det, du maksimalt kan. Men du skal stadig selv gøre arbejdet. Du vil typisk tage kreatin i pulverform, som du opløser i noget vand nogle gange i løbet af dagen over en måneds tid. Der går mellem 5 og 7 dage, før du vil kunne mærke, dine muskler får mere energi at arbejde med.