Dyrk en sportsgren, du aldrig før har overvejet

Sport

Mange har i deres barn- og ungdom gået til sportsgrene såsom fodbold, gymnastik, spejder, svømning, håndbold, volleyball, tennis, ridning, badminton, dans osv. Alle disse betragtes som relativt almindelige sportsgrene. Sportens popularitet er også underordnet, hvis man kan lide den. Men vil du prøve noget nyt?

Bliv friluftsbader både i foråret og efteråret og om sommeren og vinteren

Det siger sig selv, at vinterbadning hører sig vinteren til. Dog er det en sport, man på en vis sådan set alligevel kan dyrke året rundt, hvis man bliver vild med den. Du kan nemlig sagtens friluftsbade helårligt. Om sommeren vil dette blot foregå uden det kuldegysende aspekt. På www.vinterbaderen.dk finder du et udvalg af vinterbaderudstyr. Alt dette udstyr er muligvis ikke nødvendigt til brug om sommeren, men når vinteren kommer, er det rart at have i hus. Det er bl.a. badekåbe, slippers og håndklæder, der skal findes de helt rette af, før man bevæger sig ud i den frosne natur som vinterbader. Til børn kan der i stedet for badekåber evt. købes badeponchoer. Der findes både badekåber og badeponchoer med store lommer, hvori man kan lægge værdigenstande, fx nøgler eller telefon. Disse skal nok placeres i lommer med en form for lukning.

Bliv venner med havets faretruende bølger

En anden sportsgren, som måske ikke er så udbredt endda, er surfing. Begge disse sportsgrene foregår ude på havet. Det kan muligvis stå til grund for, at de ikke er voldsomt udbredte; Mange finder nemlig havet skræmmende og/eller ukontrollerbart. Det er det da også, men som surfer handler det om at overvinde frygten og i stedet komme på bølgelængde med havet. Det handler om at følge med havet fremfor at kæmpe imod det. Det kræver meget øvelse at kunne mestre surfing, men når først du har fat i det, vil du formentlig synes, at følelsen er det hele værd.