Dette kan være en god idé at være opmærksom på, hvis man står meget i et køkken

Uncategorized

Elsker du også at stå i dit køkken og lave mad? Så er der sikkert også nogle ting, du gør på en helt bestemt måde. Man kan hurtigt få vaner, men det kan også betyde, at man ikke altid er opmærksom på, om der er noget, man kan gøre anderledes. Det kan være, du kan finde lidt inspiration i denne artikel til, hvordan du kan ændre nogle af tingene i dit køkken. Du er i hvert fald velkommen til at læse med!

Hold øje med smerter i håndleddet

Hvis du står rigtig meget i et køkken, så kan du godt risikere at komme til at overanstrenge dig selv. Det kan godt være hårdt for kroppen at stå i et køkken. Det kan f.eks. være, du før har oplevet at få smerter i håndleddet? Det er faktisk en almindelig skade, når man står i et køkken. Du skal ikke være nervøs, bare brug håndledsstøtte i den tid, det gør ondt. Og pas måske lidt på med at bruge alt for mange timer i køkkenet.

En håndledsstøtte bør du faktisk bruge alle timer i døgnet, hvis du allerede døjer lidt med smerter, og hvis du går i fitness, kan håndledsstøtten også være en stor hjælp her.

 

Hvordan køber du krydderier?

Der er flere forskellige måder, man kan købe krydderier på. Det kan være, at du er en af dem, der køber det i bøtter? Det er ikke så underligt, for det er nok sådan, de fleste vælger at gøre. Har du nogensinde tænkt over, om du i stedet for bør skifte over til at købe dit krydderi i poser? Hvorfor er det mon smart? Køb krydderiglas – og så kan du fylde fra posen i glasset. Det bliver billigere i længden.

 

Hvornår bruger du sæbe?

Der er rigtige mange, der bruger rigtig meget opvaskemiddel, når de vasker op. Men vidste du godt, at opvaskemiddel faktisk bare er med til at opløse fedt? Du behøves altså kun at bruge det, hvis du skal vaske noget meget fedtet op. Det er der ikke mange, der ved.