Brug transport til at få mere motion

Sport

Vi har mange ventetider igennem vores hverdag. Det er lidt noget tidsspilde at sidde i kø på motorvejen eller vente 20 minutter på bussen. For mange kan det virke som en ideel ting at gøre; hvordan skulle man ellers komme frem og tilbage? Tiden kan du dog bruge mere fornuftigt end at være i en passiv, ventetilstand. Ligeså kan du også springe turen i fitness over, hvor du står på løbebånd eller sidder på motionscyklen.

Transporten kan sagtens blive din motion

I dag har vi mange forskellige måder at transportere os rundt på. Flertallet vælger bilen. Den har også mange fordele ved sig i form af høj musik, tørvejr og en følelse af sikkerhed og selvstændighed. Andre vælger derefter enten den offentlige transport eller cyklen.

I motionens øjne vil cyklen være det mest brugte transportmiddel udover at gå, men cyklen har faktisk fået en konkurrent i form af det elektriske løbehjul. Ønsker du at dyrke mere motion, men er lidt frastødt af de befærdede cykelstier, så vil el løbehjulet være en mulighed for dig. Med det bedste el løbehjul ved hånden kan du hurtigt og let komme frem. Motionen er måske ikke altid den højeste, men du vil stadig mærke den friske luft. Ønsker du derimod mere motion end hvad et elektrisk løbehjul kan give dig, så findes der stadig muligheder. Børn kan sagtens finde på at tage skateboardet eller rulleskøjterne til skole. Begge er mere komplicerede og balancekrævende motionsformer, men der er som sådan intet der hindrer dig i at gøre brug af den form for træning.

Mens du venter på bussen

Til sidst er der den klassiske form for hverdagstræning. Der går nogle gange lang tid mellem busserne kommer. Det værste er så hvis bussen er overfyldt, og du heller vil vente på den næste. En god måde du kan overkomme dette på, vil være at du ganske enkelt er aktiv under ventetiden. Kan du se at der er langt tid før den næste bus kommer, så kan du lige så godt gå videre mod det næste busstoppested. Det dræber ventetiden og du bemærker dårligt at ventetiden er der. Samtidig undgår du også at vente på busser, som af den ene eller anden grund er blevet aflyst. Du får mere motion i hverdagen og du kommer samtidig med den bus du havde planlagt at tage med.