Bambus strømper til mænd med en aktiv hverdag

Uncategorized

Er du nogensinde kommet retur efter en løbe tur, og haft mega utroligt dårligt lugtende fødder? Ja. Har du generelt bare et par sneakers som lugter af muggen R**? Også jeg. Hør her, det er en evig saga, og det vil altid være sådan – skulle man jo tro. Men den forfærdelige era er forbi, og den nye er startet: Bambus strømper til mænd.

 


Lugtende fødder og strømper er fortid

Bambusstrømper slutter eraen om lugtende fusser en gang for alle, og sørger for, at minimere forekomsten af sved i dine sko ved dets temperaturregulerende egenskaber. Det betyder for dig, at du ikke kun stopper med piv varme fødder, men dine strømper afgivet lugten igen, så du ikke er påtvunget at lugte til dig selv, når du kommer hjem fra arbejde eller en løbetur, og være påtvunget at både vaske fødder og skifte dine strømper.

 

Bambus strømper giver dine fødder luft, og lade dem ånde i de åndbare strømper. Bambus strømperne fra Bambuni er lavet af 95% økologisk bambus, hvilket gør dem super bløde og temperaturregulerende. Bambus er kendt for at være super blødt af natur, og de er mega dejlige og behagelige at have på.

 

Bambus strømper er antibakterielle

Bambus er fra naturens side antibakterielt. Det betyder for dig, at de er selvrensende, og nemt kan bruges to dage i streg. Dyrker du løb, og generel sport, som ikke kræver ”special strømper” f.eks. fodboldsstrømper, så er bambus strømper helt sikkert noget for dig.

 

Bambus er som sagt antibakterielle – det betyder også, at de er lugtafvisende, og ikke optager bakterierne som forårsager lugten. Det vil sige at lugtpartiklerne fra dine fødder renses og ødelægges i tekstilfibrene. 

 

Lugtfri strømper har længe hittet, fordi at folk generelt er træt af lugtende fødder. Det giver meget god mening, for det er ikke synderligt charmerende. Lugtefri strømper bambus redder ikke kun dig men også din familie fra sagaen om stinkende sokker en gang for alle.

 

Strømper til sportsmænd

Folk som dyrker sport, ved godt hvordan et par sokker kan ende ud i at lugte. Det skal det være slut med, ikke kun nu men en gang for alle. Bambus strømper herre er udviklet alene med formålet om at give den bedste oplevelse til brugeren, uden at gå på kompromis med komforten. Komforten på en bambus ankelstrømpe er fænomenal, og kan opleves lidt ligesom at gå uden strømper, fordi de er så gode at have på. Og hey, så lugter de ikke, når vi er derhjemme.

 

Abonnement på strømper er ikke holdbart i længden, fordi du altid vil få flere strømper end du egentligt har brug for. Det var det nye, men folk er så nuanceret i denne bæredygtige verden. Bambus er både økologisk, men det er også godt for miljøet. Strømperne er oeko-tex standard 100 certificeret, hvilket betyder at de også er fri for skadelige kemikalier