Alt hvad du skal vide om hardball våben

Uncategorized

Har du længe været fascineret af hardball våben og gerne villet kaste dig ud i det, så er du kommet det helt rette sted. Herunder kan du blive meget klogere på hardball våben og regler, og forhåbentlig kan det hjælpe dig i gang.

Hardball våben ligner ægte våben

Hvis man ikke ved at det er et hardball våben, så ville man tro at det var et ægte våben, men det er det ikke. Det affyrer plastikkugler af 6 mm tykkelse ved hjælp af CO2. Der findes et væld af forskellige modeller, alt fra almindelige pistoler til store maskingeværer og sniper geværer. Der findes de billige modeller, som er produceret af plastik, og der findes de dyre modeller, produceret af metal og aluminium. De dyre modeller er til de entusiaster som gerne vil have følelsen af at holde et ægte skydevåben i hænderne. Med andre ord, er der et stort udvalg, og enhver entusiast kan finde det rette våben til ham eller hende.

Vigtige regler om hardball

Hardball våben er omfattet af våbenlovgivningen, da de ligner rigtige skydevåben. Hvis du er mellem 16-18 år, skal du have tilladelse af politiet til at eje et en model. Er du under 16, må du slet ikke købe et din egen. Hvis du har en tilladelse fra politiet, kan du købe alle de hardball våben du vil. Derudover er det vigtigt at vide, at du ikke må gå med hardball våben i det offentlige rum, da disse våben kan skræmme andre omkring dig. Hvis du bryder denne regel og bliver taget af politiet, får du en bøde, og dit våben konfiskeres.

Overvejer du et PCP luftgevær?

Du skal ikke have jagttegn for at skyde med et PCP luftgevær. Dette er et luftgevær, som er ideelt til træning hjemme i haven eller på skydebaner. Du må træne i haven, hvis våbenet ikke har en højere kaliber end 4,5 mm. Du skal være over 18 år, for at kunne købe dette luftgevær. Er du under 18 år, skal du bruge en tilladelse fra politiet.