hest

5 grunde til at du er behøvet som dyretelepatør!

Kvinder

Elsker du dyr, og har overvejet en uddannelse fokuseret på dyr? Har du overvejet at blive dyretelepatør? Hvis du undrer dig over, hvad man kan bruge en sådan dyretelepatør til, før du vælger, har vi her samlet 5 grunde til, at nogen måske har brug for en dyretelepatør.

Hvad er en dyretelepatør?

En dyretelepatør er nogen, der er uddannet til at hjælpe dig med at forstå, hvad dit dyr prøver på at kommunikere til dig. Det er ikke altid ligetil at krydse artsbarrieren, så en dyretelepatør kan være meget nyttig. Man kan specialisere sig inden for flere forskellige typer dyr, hvad enten det er hunde, katte, heste eller andet.

1. Adfærdsproblemer

Dyrevenner er meget følsomme over for vores følelser; de føler hele tiden. Nogle af de adfærdsmønstre, du kan opleve, er frygt, dårlig opførsel, tranghed, separationsangst og mange andre tegn på, at dit dyr er stresset eller ønsker hjælp. Forskellig adfærd, der ikke er i overensstemmelse med deres normale adfærd, er tegn på, at et dyr forsøger at fortælle ejeren noget.

2. Sygdom

Måske er du kommet hjem fra arbejde eller vågner op om morgenen, og dit kæledyr er sløvt. De viser måske tegn på ubehag eller tab af appetit. Nogle hunde begynder at spise græs, når de er utilpas. Uanset hvilke tegn på sygdom de viser, er en dyretelepatør i stand til at kommunikere med dit dyr og finde ud af, hvad de føler, og hvorfor de har ubehag. Derefter kan du føle dig sikker på at vide, hvordan du bedre kan hjælpe dit dyr.

3. Sorg

Efter at din dyreven er gået bort og er gået over regnbuebroen, kan du føle angst, depression, tristhed eller frygt. En dyretelepatør, der også er et dyremedie, kan skabe forbindelse til dem og hjælpe dig med at finde en afslutning og sige farvel til dem. Dit kæledyr kan også få en chance for at udtrykke, hvor det er, og hvordan det har det nu. De kan også dele deres minder, som de husker, mens de var i kroppen.

4. Adoption af et dyr

Ønsker du at adoptere en ny dyreven i din familie, men er du ikke sikker på, om de passer bedst til dig? En dyretelepatør er i stand til at skabe kontakt med disse dyr på dine vegne og stille de rigtige spørgsmål for at støtte dig gennem processen med at finde det rigtige nye dyr til dig, dit hjem og din familie.

5. Taknemmelighed

Vores dyrevenner er fantastiske ledsagere og lever deres liv for at give kærlighed. Du vil måske gerne udtrykke din taknemmelighed for dem og for deres rene kærlighed. De er også en del af din familie, og du ønsker at dele med dem, hvor meget de betyder for dig og din familie.

En dyretelepatør kan være svaret på dine bekymringer og spørgsmål, som du har om din dyreven eller til din dyreven. Disse 5 grunde er blot nogle få af de mange grunde til, at nogen ville ønske at arbejde med en dyretelepatør. Så hvis det lige er dig, tag dyretelepatør uddannelse, og bliv klogere på dyr!